drag and drop site builder

Μαζί χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης

με τις δημιουργίες μας σε μέταλλο και αλουμίνιο !!!

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα κουφώματα αλουμινίου πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα την δεκαετία του ’60. Η εξέλιξη στην τεχνολογία της παραγωγής προφίλ (διατομών) αλουμινίου, η δυνατότητα κατασκευής σύνθετων διατομών και η ευρηματικότητα στον τομέα σχεδιασμού συστημάτων συνέβαλαν στην γρήγορη εξάπλωσή τους.

Η ασφάλεια των κατασκευών και οι απαιτήσεις ποιότητας, οι ανάγκες χρήσης και η αισθητική εμφάνιση οδήγησαν στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων κουφωμάτων αλουμινίου, τα γνωστά «συστήματα», τα οποία συνδυάζουν κατάλληλα προφίλ αλουμινίου, ειδικά εξαρτήματα, μηχανισμούς λειτουργίας, τζάμια και υλικά στεγάνωσης. Σήμερα, τα συστήματα αλουμινίου κυριαρχούν στα κουφώματα καθώς κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και συνδυάζουν κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται πλήρως με τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Το αλουμίνιο έχει μάλιστα κατοχυρωθεί ως το πλέον ιδανικό υλικό κατασκευής κουφωμάτων στη χώρα μας και προτιμάται από το 75% των καταναλωτών χάρις στα αδιαμφισβήτητα προτερήματα που προσφέρει σε σχέση με άλλα υλικά. Κι αυτό γιατί το αλουμίνιο δεν αντιδρά σοβαρά στις αλλαγές κλίματος και θερμοκρασίας σε αντίθεση με το ξύλο στο οποίο προκαλούνται διαβρώσεις και το PVC που γίνεται πιο εύθραυστο στις χαμηλές θερμοκρασίες και πιο εύκαμπτο στις υψηλές. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό στις παραμορφώσεις και δεν απαιτεί ενίσχυση όπως τα πλαστικά κουφώματα. Τα λεπτότερα και κομψότερα πλαίσια αλουμινίου δίνουν μεγαλύτερες επιφάνειες γυαλιού χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ακαμψία τους καθώς κατασκευάζονται με τη χρήση διελασμένων προφίλ και πιστοποιούνται από Ευρωπαϊκούς φορείς ελέγχου. 

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία συστημάτων, σχημάτων και χρωμάτων κατάλληλα για κατασκευές όπως πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες, βιτρίνες, ανοίγματα μεγάλων διαστάσεων, εσωτερικά χωρίσματα, αίθρια, υαλοπετάσματα, γυάλινες οροφές, πυραμίδες, στέγαστρα κα.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ–ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

 • Τα μεταλλικά κτίρια και οι σύμμεικτες κατασκευές υπερτερούν έναντι των συμβατικών κατασκευών λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων τους:
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα κατασκευής, σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της ανέγερσης, λόγω της χρήσης προκατασκευασμένων υλικών.
 • Οικονομικότερες, λόγω απλούστερου τρόπου κατασκευής, μικρότερου κόστους υλικών, λιγότερων εργατικών και μικρότερο συντελεστή εισφοράς στο Ι.Κ.Α
 • Μεγαλύτεος συντελεστής αντισεισμικότητας και μεγαλύτερη αντοχή σε κάθε είδους φορτίσεις.
 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η οποία είναι σημαντικότατος παράγων στην εξασφάλιση των τεχνικών προδιαγραφών σε βάθος χρόνου.
 • Ευέλικτες σε θέματα εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σε όψεις και τις ανάγκες σε χώρους.
 • Κάλυψη των μελλοντικών αναγκών σε επιπλέον χώρους λόγω εύκολης/οικονομικής επέκτασης.
 • Δυνατότητα μετεγκατάστασης του κτιρίου σε άλλο χώρο, με σχετικά μικρό κόστος

ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ-ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ-ΚΑΓΚΕΛΑ

Κιγκλιδώματα γαλβανιζέ, κατάλληλα για περιφράξεις διαφόρων τύπων

Εφαρμογές:

 • Κατασκευή περιφράξεων σε οικίες, βιοτεχνίες & βιομηχανίες, αθλητικές εγκαταστάσεις, κλπ, υψηλής αντοχής και αισθητικής
 • Κατασκευή κινητών κιγκλιδωμάτων διαχωρισμού χώρων και προστασίας χώρων σε λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομους, εργοτάξια, νεο-ανεγειρόμενες οικοδομές, κλπ
 • Κατασκευή πορτών σε περιφράξεις με κιγκλιδώματα

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΑΣ

PSK ELVERI IKE


Διεύθυνση    

3ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Θήβας
Γλύφα Χαλκίδας, ΤΚ 34100


Επικοινωνία
Email: info@psk.com.gr
Τηλ.Κέντρο: 2221180000
Fax: 2221180001


Βρείτε μας και εδώ: